?>
شیشه بالکن      -      +      سانا رسانه      -      +      بیسیم موتورولا      طلایاب      +      دانلود تراست والت      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      بلوک سبک      -      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
تجهيزات آشپزخانه صنعتي  آسو دي آسو دي .

آسو دي

تجهيزات آشپزخانه صنعتي

تجهيزات آشپزخانه صنعتي در طراحي آشپزخانه صنعتيتاريخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۲۰  بسياري از غذاها در تجهيزات آشپزخانه صنعتي طبخ و آماده مي شوند كه حساسيت و زمان را در كيفيت بالاي خدمات نشان مي دهد ، زيرا در يك آشپزخانه مشترك ما براي اعضاي يك خانواده غذا مي پزيم اما يك آشپزخانه صنعتي به هتل ها خدمات مي دهد ، رستوران ، فست فود و. بنابراين بايد طعم و مزه مردم و كيفيت غذا را در نظر بگيريم. پخت و پز صنعتي شامل اصول و مباني حرفه اي و تأييد روند پخت و پز است.
براي نتيجه گيري از اين عواقب ، 3 مرحله ناتوان تعيين مي شود:* طراحي ساختار منو (تعيين با توجه به ظرفيت ، سطح تشريفات ، انواع غذا ، محدوديت زماني و مكاني سرو غذا و ...)
* تدوين دستور كارت غذا (قيمت ثابت ، فروش ، تثبيت طعم و مزه ، تأييد توليد ، تأمين و سرو غذا)
* تجهيزات ماشين آلات پخت غذا (سطح حرفه اي ، محل توليد غذا ، بودجه و زمان استفاده از برنامه و ...)
تجهيزات آشپزخانه صنعتي | تجهيزات آشپزي | آشپزي صنعتي | رستوران هاي صنعتي    پس از تعيين ساختار پخت و پز صنعتي ، تعاريف ، محدوديت ها ، شاخص ها و فاصله بايد در 4 قسمت مهم تعريف شود:* انبار مواد اوليه (يخچال ، خشك ، خنك و ...)
* تهيه (گوشت سفيد يا قرمز ، سبزيجات و ...)
* توليد (آشپزخانه گرم ، فرآوري كباب و ...)
* خدمات (خدمات تحويل و ...)
     سازه هايي كه در بالا ذكر شد بايد در تمام آشپزخانه هاي صنعتي آماده شده و روند عملياتي آنها از انبار شروع شود و با قسمت سرويس پايان يابد. علاوه بر اين قسمت ، براي تكميل خدمات به فضاهاي ديگري از جمله: رختكن ، اتاق كار ، ظرفشويي ، قابلمه و ... نياز است.
            با توجه به فاصله هاي جانبي ، براي تعريف ارزيابي شاخص ، فرايند توليد بايد در نظر گرفته شود. اين فرايندها به 3 قسمت اصلي زير تقسيم مي شوند:
* مراحل آماده سازي
* فرآيند توليد
* فرآيند توليد پس از ارسال

 

https://tiamsteel.com/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۵۲:۴۸ توسط:شمس موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :