تجهيزات آشپزخانه صنعتي
تجهيزات آشپزخانه صنعتي در طراحي آشپزخانه صنعتيتاريخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۲۰ بسياري از غذاها در تجهيزات آشپزخانه صنعتي طبخ و آماده مي شوند كه حساسيت و زمان را در كيفيت بالاي خدمات نشان مي دهد ، زيرا در يك آشپزخانه مشترك ما براي اعضاي يك خانواده غذا مي پزيم اما يك آشپزخانه صنعتي به هتل ها خدمات مي دهد ، رستوران ، فست فود و. بنابراين بايد طعم و مزه مردم و كيفيت غذا را در نظر بگيريم. پخت و پز صنعتي شامل اصول و مباني حرفه اي و تأييد روند پخت و پز است.
براي نتيجه گيري از اين عواقب ، 3 مرحله ناتوان تعيين مي شود:* طراحي ساختار منو (تعيين با توجه به ظرفيت ، سطح تشريفات ، انواع غذا ، محدوديت زماني و مكاني سرو غذا و ...)
* تدوين دستور كارت غذا (قيمت ثابت ، فروش ، تثبيت طعم و مزه ، تأييد توليد ، تأمين و سرو غذا)
* تجهيزات ماشين آلات پخت غذا (سطح حرفه اي ، محل توليد غذا ، بودجه و زمان استفاده از برنامه و ...)
تجهيزات آشپزخانه صنعتي | تجهيزات آشپزي | آشپزي صنعتي | رستوران هاي صنعتي پس از تعيين ساختار پخت و پز صنعتي ، تعاريف ، محدوديت ها ، شاخص ها و فاصله بايد در 4 قسمت مهم تعريف شود:* انبار مواد اوليه (يخچال ، خشك ، خنك و ...)
* تهيه (گوشت سفيد يا قرمز ، سبزيجات و ...)
* توليد (آشپزخانه گرم ، فرآوري كباب و ...)
* خدمات (خدمات تحويل و ...)
سازه هايي كه در بالا ذكر شد بايد در تمام آشپزخانه هاي صنعتي آماده شده و روند عملياتي آنها از انبار شروع شود و با قسمت سرويس پايان يابد. علاوه بر اين قسمت ، براي تكميل خدمات به فضاهاي ديگري از جمله: رختكن ، اتاق كار ، ظرفشويي ، قابلمه و ... نياز است.
با توجه به فاصله هاي جانبي ، براي تعريف ارزيابي شاخص ، فرايند توليد بايد در نظر گرفته شود. اين فرايندها به 3 قسمت اصلي زير تقسيم مي شوند:
* مراحل آماده سازي
* فرآيند توليد
* فرآيند توليد پس از ارسال
برچسب: ،